Consult

Tijdens het eerste consult (de intake) nemen we samen uitgebreid je eetpatroon door om te achterhalen wat de oorzaken zijn van veel of verkeerd eten. Bijvoorbeeld, eet je omdat je echt 'maaghonger' hebt, een emotionele eter bent, omdat je vast in patronen zit of is eten een obsessie voor je?
Samen proberen we een weg te zoeken naar een gezond eetpatroon. Je ontvangt een op jou persoonlijk afgestemd voedingsadvies en tevens recepten en tips. Dit voedingsadvies is geen streng mode-dieet, het is een concreet plan waardoor je stap voor stap zult afvallen op basis van de maaltijdschijf.
Ook proberen we een manier te vinden om het emotionele eetpatroon te doorbreken.
 
Deze aanpak resulteert in een persoonlijk begeleidingstraject. Uit ervaring blijkt dat juist dit persoonlijke aspect het beste resultaat biedt op zowel korte als op langere termijn.
 
Graag begeleid en motiveer ik je in de 9 vervolgconsulten. Tijdens ieder consult worden gewicht en vetpercentage gemeten, bespreken we de voortgang en is er aandacht voor moeilijke momenten en persoonlijke emoties. Daarnaast bekijk ik of het voedingsadvies dient te worden bijgesteld.
 
Ben je geïnteresseerd in deze persoonlijke vorm van aanpak? Neem dan contact met mij op.